Bungkusan Future Anjeun

AS botol pompa airless 15ml 30ml 50ml bungkusan custom pikeun lotions creams UKA70

Botol pompa airless kami, tiasa ngajaga umur rak sareng kasegaran produk perawatan kulit karesep anjeun sareng wadah kosmetik anu tiasa dieusi deui. bocor, ngabahekeun & Shock Buktina.

Bahan:

PP+AS

Kapasitas:

15 ml; 30 ml; 50 ml

OD:

37,8 mm

Total Jangkungna:

86mm; 115mm; 153mm

warna:

Didamel khusus

Rincian produk

Tag produk

尺寸

Ngawétkeun umur rak sareng kasegaran produk perawatan kulit karesep anjeun nganggo wadah kosmetik anu tiasa dieusi deui sabab dirarancang sampurna pikeun nyegah kontak hawa kusabab téknologi ngompa tanpa hawa.
Ngaminimalkeun runtah - Teu aya deui tabung squeeze - Teu aya deui ramo dina produk perawatan kulit - Nyegah produk perawatan kulit janten kandel teuing - Pangiriman lancar sareng dosis rumus anu langkung akurat - Gampang pisan pikeun ngeusian - Kéngingkeun botol pompa airless perjalanan anjeun pikeun kosmétik ayeuna!

Barangdata lengkep
BahanKapasitasJangkungna totalODMOQ
UKA70Botol PP PumpAS

 

 

15ml86,7 mm37,8 mm10000
30 ml114,7 mm10000
50ml152,8 mm10000

详情页_01详情页_02详情页_03详情页_04详情页_05详情页_06详情页_07详情页_08详情页_09详情页_10


  • saméméhna:
  • Teras:
  • -->

    Ninggalkeun Pesen Anjeun