Bungkusan Future Anjeun

PACKING MASA DEPAN AnjeunSAHA ABDI

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD diadegkeun dina 2014, komitmen kana produksi sagala jinis kosmétik kelas tengah sareng luhur, kadaharan sareng bungkusan plastik farmasi sareng ékspor, nyayogikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa anu sanés. Dina hadir, éta geus diala leuwih ti 20 patén-patén penemuan, modél utiliti patén-patén jeung penampilan patents.At hadir, aya dua basa produksi di Ningbo na Jiaxing.

Prinsipna:profésional, dedicated, kualitas kahiji, jasa efisien!

Visi:mun ngajual botol jeung kendi ka dunya, kasuksésan konsumén urang téh kasuksésan urang!

Klik di dieu

2014

Asalna ti (Taun)

3800+

coves an aea (㎡)

30+

Staf anu aya

5000+

Kapasitas produksi

parabot urang

naon urang ngalakukeun

about2

Produk utama UKPACK dibagi kana tilu kategori. Kahiji, bungkusan kosmétik, kaasup botol vakum, botol krim, pompa minyak remover, pompa nyeuseuh, emulsion & botol semprot, sarta multi bentuk sejen, produk multi spésifikasi pikeun pamaké pikeun milih. Anu kadua nyaéta pompa bungkusan dahareun kuantitatif, nyertakeun langkung ti 50% tina bagéan pasar domestik. Ayeuna, éta parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 sareng salajengna bakal dilegakeun pasar internasional. Anu katilu nyaéta bungkusan disinfeksi médis panjang-nozzles sareng botol anu cocog

Cosmetics Packaging

Bungkusan Kosmétik

Quantitative Food Packaging pump

Pompa bungkusan Dahareun kuantitatif

Packaging Of Medical

Bungkusan Médis

rinci kami

Perusahaan Rincian

Panalungtikan jeung desain

R

UKPACK salawasna nengetan panalungtikan téhnologi jeung inovasi produk, ngaliwatan bahan baku anyar téhnologi anyar, produk anyar terus panalungtikan sarta ngembangkeun, tetep parusahaan dina téhnologi industri bungkusan urang ngarah ujung.

Manajemén kualitas

Q

kualitas produk aya hubunganana sareng efisiensi operasi perusahaan reputasi perusahaan. Yukon salawasna nyandak kualitas produk salaku pondasi survival parusahaan. Kontrol kualitas ngalangkungan desain produk, produksi kapang, produksi, neundeun sareng logistik. Youken gaduh alat uji profésional anu sampurna, sareng parantos ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu ketat, saluyu sareng sarat tina uji cacad enol produk, pikeun mastikeun kualitas produk anu saé, ku kituna pikeun kéngingkeun kapercayaan jangka panjang para nasabah.

about (1)

jasa urang

naha milih urang

alat produksi canggih: pabrik Jiaxing ieu dilengkepan 6 sét hiji-hambalan ASB na AOKI PET botol niupan mesin.
nu bisa ngawujudkeun produksi otomatis tina botol 3ml-500ml, nyadiakeun jaminan pikeun pesenan badag skala konsumén 'jeung kontrol ongkos. Kualitas produk nyaéta standar inti jeung link konci pikeun ngajaga ngembangkeun kualitas luhur manufaktur enterprises.Youken geus ngarumuskeun standar produksi sagala jinis produk bungkusan di jéntré tur mastikeun dilaksanakeun aranjeunna. Éta mangrupikeun niat aslina tina bungkusan youken sareng kakuatan sumber kasalametan jangka panjang pikeun kéngingkeun negeskeun pangguna kalayan produk kualitas luhur.

NGADEGKEUN standar anyar

Dina raraga ngalayanan kabutuhan bungkusan tina merek kageulisan paling kritis di dunya, kami geus meunang reputasi konsisten nyieun produk alus teuing.

Assess kabutuhan konsumen sareng tren pasar

Perhatikeun tren pasar sareng jaga komunikasi anu caket sareng para nasabah

Tim bungkusan profésional ngalaman

Tim QA profésional bakal nyandak posisi konsumén pikeun evaluate stabilitas rarancang jeung prosés produksi

parabot urang

alat-alat produksi canggih

Alat-alat produksi canggih: pabrik Jiaxing ieu dilengkepan 6 sét hiji-hambalan ASB na AOKI pepet botol niupan mesin, nu bisa ngawujudkeun produksi otomatis tina botol 3ml-500ml, nyadiakeun jaminan pikeun pesenan badag skala konsumén 'jeung kontrol ongkos.

JIAXING pabrik

J
J

MESIN nyetak layar OTOMATICCOLOR

A
J

AOKI ONE STEP PET MESIN

A
J

ASB ONE STEP PET MESIN

A
J

misi urang

Misi kami

yuanjing

Misi kami nyaéta ngawangun hubungan anu kuat sareng langgeng sareng mitra bisnis urang. Ngartos tujuan sareng tantanganna sareng masihan solusi pikeun ngabantosan aranjeunna ngahontal tujuan ieu. Anjeun tiasa percanten yén kami bakal langkung luhur sareng saluareun dina unggal léngkah pikeun mastikeun proyék anjeun ngagaduhan perhatian lengkep pikeun detil, masihan anjeun katenangan pikiran kalayan transparansi lengkep. Kami mitra strategis anjeun sareng panaséhat solusi, ngantisipasi kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun solusi pikeun ningkatkeun perusahaan anjeun. Urang ngadangukeun - lajeng, urang ngajawab. Kami komitmen pikeun ngajaga kaunggulan, HORMAT, sareng INTEGRITAS dina sagala aspek operasi urang. Visi kami dikenal salaku panyadia solusi dina arena bungkusan.

Ninggalkeun Pesen Anjeun