Bungkusan Future Anjeun

500ml mono-bahan botol pompa lotion bungkusan ramah lingkungan pikeun kosmétik UKAP12

33-410 Sadaya Plastik, pompa lotion ramah lingkungan, tiasa didaur ulang, pompa dispenser lotion, 4cc, dosis ageung. Pikeun rupa-rupa produk perawatan kulit sareng perawatan pribadi, kalebet gél pembersih, lotion, pelembab, sabun cair, sanitizer tangan, sareng seueur deui. Kalayan klip, éta ogé hadé pikeun produk on-the-go!

Bahan:
PET BOTOL + PP POMPA
Kapasitas:
500ML
OD:
71MM
MOQ:
10000PCS

Rincian produk

Tag produk

尺寸 

Sadayana Plastik, pompa lotion ramah lingkungan, tiasa didaur ulang, pompa dispenser lotion.
Pikeun rupa-rupa produk perawatan kulit sareng perawatan pribadi, kalebet gél pembersih, lotion, pelembab, sabun cair, sanitizer tangan, sareng seueur deui. Kalayan klip, éta ogé hadé pikeun produk on-the-go!
Henteu ngan ukur pompa lotion plastik 100% anu tiasa didaur ulang ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan kelestarian anjeun, tapi ogé ditawarkeun dina harga anu berpatutan, ngabantosan ngagancangkeun aplikasi sadaya pompa plastik supados langkung seueur merek sareng konsumen tiasa ngiringan ékonomi sirkular. .

 Barang data lengkep     
 BahanKapasitasODJangkungna total MOQ 
 UKAP12 Botol PET + Pompa PP 500ml 70,4 mm 212,2 mm 10000PCS

UKAP12详情页_01详情页_02详情页_03详情页_04详情页_05详情页_06详情页_08


  • saméméhna:
  • Teras:
  • -->

    Ninggalkeun Pesen Anjeun

     Privacy settings
    Manage Cookie Consent
    To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
    ✔ Accepted
    ✔ Accept
    Reject and close
    X