Bungkusan Future Anjeun

Kategori produk pang populerna

Produk

yktrkj

Zhejiang Ukpack Packaging Co,.Ltd

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD diadegkeun dina 2014, komitmen kana produksi sagala jinis kosmétik kelas tengah sareng luhur, kadaharan sareng bungkusan plastik farmasi sareng ékspor, nyayogikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa anu sanés. Dina hadir, éta geus diala leuwih ti 20 patén-patén penemuan, modél utiliti patén-patén jeung penampilan patents.At hadir, aya dua basa produksi di Ningbo na Jiaxing.

Tenet: profésional, dedicated, kualitas kahiji, jasa efisien!

Visi: pikeun ngajual botol sareng kendi ka dunya, kasuksésan konsumén urang mangrupikeun kasuksésan urang!

Produk utama UKPACK dibagi kana tilu kategori. Kahiji, bungkusan kosmétik, kaasup botol vakum, botol krim, pompa minyak remover, pompa nyeuseuh, emulsion & botol semprot, sarta multi bentuk sejen, produk multi spésifikasi pikeun pamaké pikeun milih. Anu kadua nyaéta pompa bungkusan dahareun kuantitatif, nyertakeun langkung ti 50% tina bagéan pasar domestik. Ayeuna, éta parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 sareng salajengna bakal dilegakeun pasar internasional.

Kualitas produk mangrupikeun standar inti sareng tautan konci pikeun ngajaga pangembangan kualitas luhur perusahaan manufaktur. Youken parantos ngarumuskeun standar produksi sadaya jinis produk bungkusan sacara rinci sareng dilaksanakeun sacara ketat. Éta mangrupikeun tujuan aslina tina bungkusan youken sareng kakuatan sumber kasalametan jangka panjang pikeun kéngingkeun negeskeun pangguna kalayan produk kualitas luhur.

2014

Asalna ti (Taun)

3800+

coves an aea(㎡)

30+

Staf anu aya

5000+

Kapasitas produksi

Tentang Kami

Anyar blog urang

Warta

Ninggalkeun Pesen Anjeun