Paketimi i së ardhmes suaj

PAKETIMI TË ARDHMEN TUAJKUSH JAM UNË

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD e themeluar në vitin 2014, është e përkushtuar në prodhimin e të gjitha llojeve të kozmetikës së mesme dhe të lartë, paketimeve plastike ushqimore dhe farmaceutike dhe eksportit, duke ofruar kërkime dhe zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbime të tjera me një ndalesë. Aktualisht, ajo ka marrë më shumë se 20 patenta shpikjeje, patenta për modele të dobishme dhe patenta pamjeje. Aktualisht, ekzistojnë dy baza prodhimi në Ningbo dhe Jiaxing.

Parim:shërbim profesional, i përkushtuar, cilësor në radhë të parë, efikas!

Vizioni:për t'i shitur botës shishe dhe kavanoza, suksesi i klientëve tanë është suksesi ynë!

Kliko këtu

2014

Origjina nga (viti)

3800+

limane një aea (㎡)

30+

Stafi ekzistues

5000+

Kapaciteti i prodhimit

pajisjet tona

çfarë bëjmë ne

about2

Produktet kryesore të UKPACK ndahen në tre kategori. Së pari, paketimet e kozmetikës, duke përfshirë shishet me vakum, shishet e kremit, pompat e vajit për heqjen, pompat e larjes, shishet e emulsionit dhe spërkatjes, dhe produkte të tjera shumëformëshe, me shumë specifika që mund të zgjedhin përdoruesit. E dyta është pompa sasiore e paketimit të ushqimit, që mbulon më shumë se 50% të segmenteve të tregut vendas. Aktualisht, ajo ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe do të zgjerojë më tej tregun ndërkombëtar. E treta është paketimi i grykave të gjata të dezinfektimit mjekësor dhe shisheve që përputhen

Cosmetics Packaging

Paketimi i kozmetikës

Quantitative Food Packaging pump

Pompë sasiore e paketimit të ushqimit

Packaging Of Medical

Paketimi i Mjekësisë

detajet tona

detajet e kompanise

Hulumtimi dhe dizajni

R

UKPACK gjithmonë i kushton vëmendje kërkimit teknologjik dhe inovacionit të produktit, nëpërmjet lëndëve të para të reja teknologjive të reja, produkteve të reja vazhdojnë të hulumtojnë dhe zhvillohen, duke e mbajtur kompaninë në avantazhin kryesor të teknologjisë së industrisë së paketimit.

Menaxhimi i cilësisë

Q

cilësia e produktit lidhet me efikasitetin e funksionimit të ndërmarrjes me reputacion të ndërmarrjes. Yukon gjithmonë merr cilësinë e produktit si themelin e mbijetesës së kompanisë. Kontrolli i cilësisë kalon përmes dizajnit të produktit, prodhimit të mykut, prodhimit, ruajtjes dhe logjistikës. Youken ka pajisje të përsosura testimi profesionale dhe ka krijuar një sistem të rreptë të menaxhimit të cilësisë, në përputhje të rreptë me kërkesat e testimit të defekteve zero të produkteve, për të siguruar cilësinë e shkëlqyer të produkteve, në mënyrë që të fitojë besimin afatgjatë të klientëve.

about (1)

shërbimin tonë

pse na zgjodhet ne

Pajisjet e avancuara të prodhimit: Fabrika Jiaxing është e pajisur me 6 grupe ASB me një hap dhe makine për fryrje shishe AOKI PET.
e cila mund të realizojë prodhimin automatik të shisheve 3ml-500ml, duke ofruar garanci për porositë në shkallë të gjerë të klientëve dhe kontrollin e kostos. Cilësia e produktit është standardi kryesor dhe lidhja kryesore për të ruajtur zhvillimin e cilësisë së lartë të ndërmarrjeve prodhuese. Youken ka formuluar në detaje standardet e prodhimit të të gjitha llojeve të produkteve të paketimit dhe i ka zbatuar ato në mënyrë rigoroze. Është qëllimi origjinal i paketimit youken dhe fuqia burimore e mbijetesës afatgjatë për të marrë afirmimin e përdoruesve me produkte me cilësi të lartë.

VENDOSJA E STANDARDEVE TË REJA

Për t'i shërbyer nevojave të paketimit të markave më kritike të bukurisë në botë, ne kemi fituar reputacionin e krijimit të vazhdueshëm të produkteve të shkëlqyera

Vlerësoni nevojat e konsumatorëve dhe tendencat e tregut

Mbani një sy në trendin e tregut dhe mbani komunikim të ngushtë me klientët tanë

Ekipi profesional i paketimit me përvojë

Ekipi profesional i QA do të marrë pozicionin e klientëve për të vlerësuar stabilitetin e procesit të projektimit dhe prodhimit

pajisjet tona

Pajisjet e avancuara të prodhimit

Pajisjet e avancuara të prodhimit: Fabrika Jiaxing është e pajisur me 6 grupe ASB me një hap dhe AOKI PET makine fryrje shishe, të cilat mund të realizojnë prodhimin automatik të shisheve 3ml-500ml, duke ofruar garanci për porositë në shkallë të gjerë të klientëve dhe kontrollin e kostos.

FABRIKE JIAXING

J
J

MAKINË PRINTARI ME EKRAN ME NGJYRA AUTOMATIKE

A
J

AOKI MAKINË PET NJË HAPI

A
J

ASB MAKINË PET ONE HAPI

A
J

Misioni yne

Misioni yne

yuanjing

Misioni ynë është të ndërtojmë një marrëdhënie të fortë dhe afatgjatë me partnerët tanë të biznesit. Për të kuptuar qëllimet dhe sfidat e tyre dhe për të ofruar zgjidhje për t'i ndihmuar ata të përmbushin këto qëllime. Ju mund të besoni se ne do të shkojmë më lart dhe përtej në çdo hap për të siguruar që projekti juaj të ketë vëmendjen tonë të plotë ndaj detajeve, duke ju dhënë paqe mendore me transparencë të plotë. Ne jemi partneri juaj strategjik dhe këshilltari i zgjidhjeve, duke parashikuar nevojat tuaja dhe duke ofruar zgjidhje për të ngritur lart kompaninë tuaj. Ne dëgjojmë - pastaj, ne zgjidhim. Ne jemi të përkushtuar të ruajmë EKLENCËN, RESPEKTIN dhe INTEGRITETIN në të gjitha aspektet e operacioneve tona. Vizioni ynë është të njihemi si ofruesi i zgjidhjeve në fushën e paketimit.

Lini Mesazhin Tuaj