Paketimi i së ardhmes suaj

Kategoritë më të njohura të produkteve

Produktet

yktrkj

Zhejiang Ukpack Packaging Co, Ltd

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD e themeluar në vitin 2014, është e përkushtuar në prodhimin e të gjitha llojeve të kozmetikës së mesme dhe të lartë, paketimeve plastike ushqimore dhe farmaceutike dhe eksportit, duke ofruar kërkime dhe zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbime të tjera me një ndalesë. Aktualisht, ajo ka marrë më shumë se 20 patenta shpikjeje, patenta për modele të dobishme dhe patenta pamjeje. Aktualisht, ekzistojnë dy baza prodhimi në Ningbo dhe Jiaxing.

Tenet: profesional, i përkushtuar, cilësia e parë, shërbim efikas!

Vizioni: për të shitur shishe dhe kavanoza në botë, suksesi i klientëve tanë është suksesi ynë!

Produktet kryesore të UKPACK ndahen në tre kategori. Së pari, paketimet e kozmetikës, duke përfshirë shishet me vakum, shishet e kremit, pompat e vajit për heqjen, pompat e larjes, shishet e emulsionit dhe spërkatjes, dhe produkte të tjera shumëformëshe, me shumë specifika që mund të zgjedhin përdoruesit. E dyta është pompa sasiore e paketimit të ushqimit, që mbulon më shumë se 50% të segmenteve të tregut vendas. Aktualisht, ajo ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe do të zgjerojë më tej tregun ndërkombëtar.

Cilësia e produktit është standardi kryesor dhe lidhja kryesore për të ruajtur zhvillimin e cilësisë së lartë të ndërmarrjeve prodhuese. Youken ka formuluar në detaje standardet e prodhimit të të gjitha llojeve të produkteve të paketimit dhe i ka zbatuar ato në mënyrë rigoroze. Është qëllimi origjinal i paketimit youken dhe fuqia burimore e mbijetesës afatgjatë për të marrë afirmimin e përdoruesve me produkte me cilësi të lartë.

2014

Origjina nga (viti)

3800+

limane një aea (㎡)

30+

Stafi ekzistues

5000+

Kapaciteti i prodhimit

Rreth nesh

Të reja blogjet tona

Lajme

Partnerët e bashkëpunimit

Partnerët e bashkëpunimit

Lini Mesazhin Tuaj