Пакување на вашата иднина

ПАКУВАЊЕ НА ВАШАТА ИДНИНАКОЈ СУМ ЈАС

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD основана во 2014 година, е посветена на производство на сите видови на средно и висококвалитетна козметика, храна и фармацевтска пластична амбалажа и извоз, обезбедувајќи истражување и развој, производство, продажба и други услуги со едно застанување. Во моментов, има добиено повеќе од 20 патенти за пронајдок, патенти за корисни модели и патенти за изглед. Во моментов, постојат две производствени бази во Ningbo и Jiaxing.

Начело:професионална, посветена, квалитетна на прво место, ефикасна услуга!

Визија:да продаваме шишиња и тегли на светот, успехот на нашите клиенти е наш успех!

Кликни тука

2014

Потекнува од (година)

3800+

заливите на Аеа (㎡)

30+

Постоен персонал

5000+

Производствен капацитет

нашата опрема

што правиме

about2

Главните производи на UKPACK се поделени во три категории. Прво, амбалажата за козметика, вклучувајќи вакуумски шишиња, шишиња со крем, пумпи за масло за отстранување, пумпи за перење, шишиња со емулзија и спреј и други производи со повеќе форми и повеќе спецификации за корисниците да изберат. Втората е квантитативната пумпа за пакување храна, која покрива повеќе од 50% од сегментите на домашниот пазар. Во моментов, има положено сертификација за системот за квалитет ISO9001 и дополнително ќе го прошири меѓународниот пазар. Третиот е пакувањето на долги млазници за медицинска дезинфекција и соодветни шишиња

Cosmetics Packaging

Пакување на козметика

Quantitative Food Packaging pump

Квантитативна пумпа за пакување храна

Packaging Of Medical

Пакување на медицински

нашите детали

детали за компанијата

Истражување и дизајн

R

UKPACK секогаш обрнува внимание на технолошките истражувања и иновациите на производите, преку новите суровини новите технологии, новите производи продолжуваат да истражуваат и развиваат, одржувајќи ја компанијата во водечката предност на технологијата на индустријата за пакување.

Управување со квалитет

Q

квалитетот на производот е поврзан со ефикасноста на работењето на репутацијата на претпријатието на претпријатието. Јукон секогаш го зема квалитетот на производот како основа на опстанокот на компанијата. Контролата на квалитетот се одвива преку дизајнот на производот, производството на мувла, производството, складирањето и логистиката. Youken има совршена професионална опрема за тестирање и има воспоставено строг систем за управување со квалитет, во строга согласност со барањата за тестирање на производи со нула дефекти, за да се обезбеди одличен квалитет на производите, за да се добие долгорочна доверба на клиентите.

about (1)

нашата услуга

зошто да не одберете нас

Напредна опрема за производство: Фабриката Jiaxing е опремена со 6 комплети ASB во еден чекор и машина за дување шишиња AOKI PET.
кој може да реализира автоматско производство на шишиња од 3ml-500ml, обезбедувајќи гаранција за големи нарачки на клиентите и контрола на трошоците. Квалитетот на производот е основниот стандард и клучната врска за одржување на висококвалитетниот развој на производствените претпријатија. Youken детално ги формулираше стандардите за производство на сите видови производи за пакување и строго ги имплементира. Првичната намера на пакувањето youken и изворната моќ на долгорочен опстанок е да се добие афирмација на корисниците со производи со висок квалитет.

ПОСТАВЕТЕ НОВИ СТАНДАРДИ

Со цел да им служиме на потребите за пакување на најкритичните светски брендови за убавина, ја освоивме репутацијата на постојано создавање одлични производи

Проценете ги потребите на потрошувачите и трендовите на пазарот

Внимавајте на трендот на пазарот и одржувајте блиска комуникација со нашите клиенти

Искусен професионален тим за пакување

Професионалниот тим за ОК ќе ја преземе позицијата на клиентите за да ја оцени стабилноста на процесот на дизајнирање и производство

нашата опрема

Напредна опрема за производство

Напредна опрема за производство: Фабриката Jiaxing е опремена со 6 комплети машина за дување шишиња во еден чекор и AOKI PET, која може да реализира автоматско производство на шишиња од 3 ml-500 ml, обезбедувајќи гаранција за големи нарачки на клиентите и контрола на трошоците.

ФАБРИКА ЗА ЈАКСИНГ

J
J

АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА ЕКРАНО ЗА ПЕЧАТЕЊЕ СО БОЈА

A
J

AOKI МАШИНА ЗА МИЛЕНИЦИ ЕДЕН ЧЕКОР

A
J

ASB МАШИНА ЗА МИЛЕНИЦИ ЕДЕН ЧЕКОР

A
J

нашата мисија

Нашата мисија

yuanjing

Нашата мисија е да изградиме силна и долготрајна врска со нашите деловни партнери. Да ги разберат нивните цели и предизвици и да обезбедат решенија кои ќе им помогнат да ги исполнат овие цели. Можете да верувате дека ќе одиме над и подалеку во секој чекор за да се осигураме дека вашиот проект го има нашето целосно внимание на деталите, давајќи ви мир на умот со целосна транспарентност. Ние сме ваш стратешки партнер и советник за решенија, предвидувајќи ги вашите потреби и обезбедуваме решенија за подигање на вашата компанија. Слушаме - тогаш решаваме. Посветени сме на одржување на ИСКЛУЧЕНОСТ, ПОЧИТ и ИНТЕГРИТЕТ во сите аспекти на нашето работење. Нашата визија е да бидеме познати како давател на решенија во арената за пакување.

Оставете ја вашата порака

 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X