Пакување на вашата иднина

28-410 Пумпи за прскање со долги млазници или лосион за издавање антибактериско средство за чистење 1,6cc UKH15

Овој 28-410 PP распрскувач може да се наполни со вашите омилени смеси од есенцијални масла или други течни производи. Нашите заменски распрскувачи се направени од ПП пластика, без БПА и без олово.

Материјал:

PP

капацитет:

28-410

ОД:

1,6+/-0,3мл

Вкупна висина:

 

Детали за производот

Ознаки на производи

Овој 28-410 PP распрскувач може да се наполни со вашите омилени мешавини од есенцијални масла и да се користи како спреј за тело или растенија, навлажнувачка магла, ароматици во просторијата, третмани за убавина, течности за домашни миленици итн. Нашите заменски распрскувачи се направени од ПП пластика, без БПА и олово бесплатно.

Бидејќи е направен од пластика, за да можете да сечете до соодветна големина за да одговара на големината на шишето.

СтавкаДетално податоци
Материјалзатворање големинадозатабоја
UKH15

(Долго млазницата спреј&лосион пумпа)

PP28-4101,6+/-0,3млПрилагодено

  • Претходно:
  • Следно:
  • -->

    Оставете ја вашата порака