Пакување на вашата иднина

Најпопуларните категории на производи

Производи

yktrkj

Жеџијанг Ukpack пакување копродукции, Ltd

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD основана во 2014 година, е посветена на производство на сите видови на средно и висококвалитетна козметика, храна и фармацевтска пластична амбалажа и извоз, обезбедувајќи истражување и развој, производство, продажба и други услуги со едно застанување. Во моментов, има добиено повеќе од 20 патенти за пронајдок, патенти за корисни модели и патенти за изглед. Во моментов, постојат две производствени бази во Ningbo и Jiaxing.

Тенет: професионална, посветена, квалитетна на прво место, ефикасна услуга!

Визија: да продаваме шишиња и тегли на светот, успехот на нашите клиенти е наш успех!

Главните производи на UKPACK се поделени во три категории. Прво, амбалажата за козметика, вклучувајќи вакуумски шишиња, шишиња со крем, пумпи за масло за отстранување, пумпи за перење, шишиња со емулзија и спреј и други производи со повеќе форми и повеќе спецификации за корисниците да изберат. Втората е квантитативната пумпа за пакување храна, која покрива повеќе од 50% од сегментите на домашниот пазар. Во моментов, има положено сертификација за системот за квалитет ISO9001 и дополнително ќе го прошири меѓународниот пазар.

Квалитетот на производот е основниот стандард и клучната врска за одржување на висококвалитетниот развој на производствените претпријатија. Youken детално ги формулираше стандардите за производство на сите видови производи за пакување и строго ги спроведе. Првичната намера на пакувањето youken и изворната моќ на долгорочен опстанок е да се добие афирмација на корисниците со производи со висок квалитет.

2014

Потекнува од (година)

3800+

заливите на Аеа (㎡)

30+

Постоен персонал

5000+

Производствен капацитет

За нас

Нови наши блогови

Вести

Партнери за соработка

Партнери за соработка

Оставете ја вашата порака