Packaging Future Panjenengan

UKJ30D 38-410 selai kacang Dosis Besar Saus Kecap Pompa Sirup Coklat

Dhiameter bagean tutup yaiku 38 mm, 15ml / 20ml / 25ml / 30ml cairan kanggo saben penet, mangga konfirmasi kaliber botol sadurunge tuku.

Bahan:

PANGAN GRADE PP&PE

Kapasitas:

15ml-20ml-25ml-30ml

Ukuran tutup:

38-410

dosis:

15ml-20ml-25ml-30ml

warna:

Custom Made

Detail Produk

Tag produk

(UKJ30D 15ml-20ml-25ml-30ml 38-410 tutup)

 

Pompa Dispenser Minuman Benang Terkunci Bisa Dicopot 38-410 Ukuran Pompa Saus Plastik Food Grade Pompa Cairan Lotion Dosis Besar - UKJ30D

Dhiameter bagean tutup yaiku 38 mm, cairan 15ml / 20ml / 25ml / 30ml kanggo saben pers,

mangga konfirmasi kaliber botol sadurunge tuku.

Saben duwe tabung 410mm sing bisa dipotong supaya pas karo kendi plastik setengah utawa galon ukuran standar.

 

Apa fitur?

  1. Precision Pump Dispenses Approx. 1 Fl ons produk saben pompa.
  2. Ngawut-awut Pompa sing Trep, Awet, Kokoh, lan Kualitas Tinggi kanthi aman ing wadhah galon.
  3. Cocog karo Wadah Galon Plastik utawa Kaca kanthi Utas 38/410 (diameter 1-3 / 8 inci).
  4. Potong tabung dip nganti dhuwur sing dikarepake, priksa ukuran gulu 38 milimeter.
  5. Twists Top Ditutup kanggo Nalika Pompa Ora dienggo nyegah kuthah lan kekacoan. PÈNGET: Ora kanggo nggunakake produk utawa aplikasi epoksi. Ora bakal ngeculake cairan epoksi.
  6. Apik kanggo pawon lan panganan kanggo saus, dressing, komersial utawa omah.
  7. Ukuran kanggo 1 galon, 1/2 botol galon, wadhah gaya F, botol silinder, botol bunder industri, botol gulu kembar lan liya-liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • -->

    Ninggalake Pesen Panjenengan