Packaging Future Panjenengan

AS botol pompa airless 30ml 50ml kemasan perawatan kulit kanggo lotion krim pasuryan UKA71

Botol pompa krim kosmetik tanpa udara iki cocog karo kabeh jinis produk perawatan kulit lan kecantikan, bisa digunakake minangka botol kanggo serum, krim, lotion, pelembab utawa produk perawatan kulit DIY. Uga bisa digunakake minangka wadhah pondasi.

Bahan:

PP+AS

Kapasitas:

30 ml; 50 ml

OD:

35,7 mm

Dhuwur Total:

116,5 mm; 148 mm

warna:

Custom digawe

Detail Produk

Tag produk

尺寸

Botol pompa krim kosmetik tanpa udara iki dirancang tanpa jerami supaya luwih seger, nambah umur beting lan nyegah oksidasi kosmetik lan pertumbuhan bakteri.
Cocog karo kabeh jinis produk perawatan kulit lan kecantikan, bisa digunakake minangka botol kanggo serum, krim, lotion, pelembab utawa produk perawatan kulit DIY. Uga bisa digunakake minangka wadhah dhasar.
- MADE IN CHINA

Itemdata rinci
BahanKapasitasTotal dhuwurODMOQ
UKA71PP+AS30 ml116,5 mm35,7 mm10000
50 ml148 mm

详情页_01详情页_02详情页_03详情页_04详情页_05详情页_06详情页_07详情页_08详情页_09详情页_10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • -->

    Ninggalake Pesen Panjenengan