Packaging Future Panjenengan

AS botol pompa airless 15ml 30ml 50ml kemasan khusus kanggo krim lotion UKA70

Botol pompa tanpa udara, bisa njaga umur lan kesegaran produk perawatan kulit favorit kanthi wadhah kosmetik sing bisa diisi ulang. Bocor, Kuthah & Shock Proof.

Bahan:

PP+AS

Kapasitas:

15 ml; 30 ml; 50 ml

OD:

37,8 mm

Dhuwur Total:

86mm; 115mm; 153mm

warna:

Custom digawe

Detail Produk

Tag produk

尺寸

Jaga umur lan kesegaran produk perawatan kulit favorit kanthi wadhah kosmetik sing bisa diisi ulang amarga dirancang kanthi sampurna kanggo nyegah kontak udara amarga teknologi pompa tanpa udara.
Nyilikake sampah - Ora ana tabung remet maneh - Ora ana driji maneh ing produk perawatan kulit - Nyegah produk perawatan kulit dadi kandel - Pangiriman sing lancar lan formula dosis sing luwih akurat - Gampang banget diisi - Entuk botol pompa tanpa udara perjalanan kanggo kosmetik saiki!

Itemdata rinci
BahanKapasitasDhuwur totalODMOQ
UKA70Botol PP PumpAS

 

 

15 ml86,7 mm37,8 mm10000
30 ml114,7 mm10000
50 ml152,8 mm10000

详情页_01详情页_02详情页_03详情页_04详情页_05详情页_06详情页_07详情页_08详情页_09详情页_10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • -->

    Ninggalake Pesen Panjenengan

     Privacy settings
    Manage Cookie Consent
    To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
    ✔ Accepted
    ✔ Accept
    Reject and close
    X