Packaging Future Panjenengan

PACKING MASA DEPANSINTEN KULO

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD didegaké ing 2014, wis setya produksi kabeh jinis tengah lan dhuwur-bahan Kosmetik, pangan lan pharmaceutical packaging plastik lan ekspor, nyediakake riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan siji-mandeg liyane. Saiki, wis entuk luwih saka 20 paten penemuan, paten model sarana lan paten penampilan. Saiki, ana rong basis produksi ing Ningbo lan Jiaxing.

Prinsip:profesional, darmabakti, kualitas pisanan, layanan efisien!

sesanti:kanggo ngedol botol lan toples menyang jagad, sukses para pelanggan yaiku sukses!

Klik kene

2014

Asal saka (Taun)

3800+

teluk aea(㎡)

30+

Staff sing ana

5000+

Kapasitas produksi

peralatan kita

apa kita nindakake

about2

Produk utama UKPACK dipérang dadi telung kategori. Kaping pisanan, kemasan kosmetik, kalebu botol vakum, botol krim, pompa minyak remover, pompa cuci, emulsi & botol semprotan, lan macem-macem produk, macem-macem spesifikasi kanggo pangguna kanggo milih. Kapindho yaiku pompa kemasan panganan kuantitatif, nyakup luwih saka 50% segmen pasar domestik. Saiki, wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 lan bakal luwih nggedhekake pasar internasional. Katelu yaiku kemasan disinfeksi medis long-nozzles lan botol sing cocog

Cosmetics Packaging

Kemasan Kosmetik

Quantitative Food Packaging pump

Pompa Kemasan Pangan Kuantitatif

Packaging Of Medical

Kemasan Medis

rincian kita

perusahaan Details

Riset lan desain

R

UKPACK tansah mbayar manungsa waé kanggo riset teknologi lan inovasi produk, liwat bahan baku anyar teknologi anyar, produk anyar terus riset lan pangembangan, supaya perusahaan ing industri packaging kang teknologi anjog.

Manajemen kualitas

Q

kualitas produk ana gandhengane karo efisiensi operasi perusahaan reputasi perusahaan. Yukon tansah njupuk kualitas produk minangka pondasi kaslametané perusahaan. Kontrol kualitas mlaku liwat desain produk, produksi cetakan, produksi, panyimpenan lan logistik. Youken duwe peralatan uji coba profesional sing sampurna, lan wis netepake sistem manajemen kualitas sing ketat, sesuai karo syarat pengujian produk cacat nol, kanggo njamin kualitas produk sing apik, supaya bisa dipercaya pelanggan jangka panjang.

about (1)

layanan kita

kok milih kita

Peralatan produksi lanjutan: Pabrik Jiaxing dilengkapi 6 set mesin blowing botol ASB lan AOKI PET siji-langkah.
kang bisa éling produksi otomatis saka gendul 3ml-500ml, nyedhiyani njamin kanggo pesenan gedhe-ukuran pelanggan lan kontrol biaya. Kualitas produk minangka standar inti lan link kunci kanggo njaga pangembangan perusahaan manufaktur sing bermutu. Iki minangka tujuan asli saka kemasan youken lan sumber daya kaslametan jangka panjang kanggo entuk konfirmasi pangguna kanthi produk berkualitas tinggi.

Ndhaptar standar anyar

Kanggo nyukupi kabutuhan kemasan merek kecantikan sing paling kritis ing donya, kita wis entuk reputasi kanthi konsisten nggawe produk sing apik banget.

Netepake kabutuhan konsumen lan tren pasar

Tansah mripat ing tren pasar lan tetep komunikasi cedhak karo pelanggan

Tim pengepakan profesional sing berpengalaman

Tim QA profesional bakal njupuk posisi pelanggan kanggo ngevaluasi stabilitas desain lan proses produksi

peralatan kita

peralatan produksi majeng

peralatan produksi majeng: pabrik Jiaxing dilengkapi 6 set siji-langkah ASB lan AOKI PET botol mesin ndamu, kang bisa éling produksi otomatis saka gendul 3ml-500ml, nyediakake njamin kanggo pesenan gedhe-ukuran pelanggan lan kontrol biaya.

PABRIK JIAXING

J
J

MESIN PRINTING LAYAR OTOMATIS

A
J

AOKI ONE STEP PET MESIN

A
J

ASB ONE STEP PET MESIN

A
J

misi kita

Misi Kita

yuanjing

Misi kita yaiku mbangun hubungan sing kuwat lan tahan suwe karo mitra bisnis. Kanggo mangerteni tujuan lan tantangan lan menehi solusi kanggo mbantu dheweke bisa nggayuh tujuan kasebut. Sampeyan bisa ngandel yen kita bakal ngluwihi saben langkah kanggo mesthekake proyek sampeyan duwe perhatian lengkap babagan rincian, menehi katentreman atine kanthi transparansi lengkap. Kita minangka mitra strategis lan penasihat solusi, ngarepake kabutuhan lan menehi solusi kanggo ngunggahake perusahaan sampeyan. Kita ngrungokake - banjur, kita ngatasi. Kita setya njaga KEUNGGULAN, HORMAT, lan INTEGRITAS ing kabeh aspek operasi kita. Visi kita dikenal minangka panyedhiya solusi ing arena kemasan.

Ninggalake Pesen Panjenengan