Packaging Future Panjenengan

500 ml HDPE Botol Semprotan Alkohol Tangan Sterilisasi Alat Pembersih Rumah Sakit Grosir UKH12

500ml HDPE botol semprotan plastik karo muncung dawa, sampurna kanggo nggunakake ing rumah sakit, pawon, jedhing, kluwarga, dispensing kabeh kabutuhan saben dinten.

Bahan:

HDPE

kapasitas:

500 ml

OD:

62 mm

Dhuwur Total:

227 mm

Detail Produk

Tag produk

Iki jinis botol semprotan plastik HDPE 500ml sing bisa digunakake maneh kanthi muncung dawa,

sampurna kanggo digunakake ing rumah sakit, pawon, jedhing, kluwarga,

dispensing kabeh kabutuhan saben dinten

kalebu alkohol, gel alkohol, sampo, lotion, kondisioner, kondisioner rambut, gel, minyak, topeng, ngumbah awak, sabun cuci piring, obat kumur, lsp.

Item
rincidata
Bahan
Kapasitas
OD
Totaldhuwur
UKH12
HDPE
500 ml
62 mm
227 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • -->

    Ninggalake Pesen Panjenengan

     Privacy settings
    Manage Cookie Consent
    To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
    ✔ Accepted
    ✔ Accept
    Reject and close
    X