Packaging Future Panjenengan

500ml botol pompa lotion mono-material kemasan ramah lingkungan kanggo kosmetik UKAP12

33-410 Kabeh Plastik, pompa lotion ramah lingkungan, bisa didaur ulang, pompa dispenser lotion, 4cc, dosis gedhe. Kanggo macem-macem produk perawatan kulit lan perawatan pribadi, kalebu gel pembersih, lotion, moisturizer, sabun cair, sanitizer tangan, lan liya-liyane. Kanthi klip, iku uga apik kanggo produk on-the-go!

Bahan:
BOTOL PET + POMPA PP
Kapasitas:
500ML
OD:
71 MM
MOQ:
10000PCS

Detail Produk

Tag produk

尺寸 

Kabeh plastik, pompa lotion ramah lingkungan, bisa didaur ulang, pompa dispenser lotion.
Kanggo macem-macem produk perawatan kulit lan perawatan pribadi, kalebu gel pembersih, lotion, moisturizer, sabun cair, sanitizer tangan, lan liya-liyane. Kanthi klip, iku uga apik kanggo produk on-the-go!
Ora mung pompa lotion plastik sing bisa didaur ulang 100% bisa mbantu sampeyan nggayuh tujuan kelestarian, nanging uga ditawakake kanthi rega terjangkau, mbantu nyepetake aplikasi kabeh pompa plastik supaya luwih akeh merek lan konsumen bisa gabung karo ekonomi bunder. .

 Item data rinci     
 BahanKapasitasODTotal dhuwur MOQ 
 UKAP12 Botol PET + Pompa PP 500 ml 70,4 mm 212,2 mm 10000PCS

UKAP12详情页_01详情页_02详情页_03详情页_04详情页_05详情页_06详情页_08


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • -->

    Ninggalake Pesen Panjenengan