Packaging Future Panjenengan

Kategori produk sing paling populer

Produk

yktrkj

Zhejiang Ukpack Packaging Co,.Ltd

ZHEJIANG UKPACK PACKAGING CO,.LTD didegaké ing 2014, wis setya produksi kabeh jinis tengah lan dhuwur-bahan Kosmetik, pangan lan pharmaceutical packaging plastik lan ekspor, nyediakake riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan siji-mandeg liyane. Saiki, wis entuk luwih saka 20 paten penemuan, paten model sarana lan paten penampilan. Saiki, ana rong basis produksi ing Ningbo lan Jiaxing.

Tenet: profesional, darmabakti, kualitas pisanan, layanan efisien!

Visi: kanggo adol botol lan toples menyang jagad, sukses para pelanggan yaiku sukses!

Produk utama UKPACK dipérang dadi telung kategori. Kaping pisanan, kemasan kosmetik, kalebu botol vakum, botol krim, pompa minyak remover, pompa cuci, emulsi & botol semprotan, lan macem-macem produk, macem-macem spesifikasi kanggo pangguna kanggo milih. Kapindho yaiku pompa kemasan panganan kuantitatif, nyakup luwih saka 50% segmen pasar domestik. Saiki, wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001 lan bakal luwih nggedhekake pasar internasional.

Kualitas produk minangka standar inti lan link kunci kanggo njaga pangembangan perusahaan manufaktur sing berkualitas. Youken wis ngrumusake standar produksi kabeh jinis produk kemasan kanthi rinci lan ditindakake kanthi ketat. Iki minangka tujuan asli saka kemasan youken lan sumber daya kaslametan jangka panjang kanggo entuk konfirmasi pangguna kanthi produk berkualitas tinggi.

2014

Asal saka (Taun)

3800+

teluk aea(㎡)

30+

Staff sing ana

5000+

Kapasitas produksi

Babagan awake dhewe

Anyar blog kita

Kabar

Ninggalake Pesen Panjenengan